Wednesday, February 28, 2018

Zombies (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Zombies adalah filem tarian Amerika yang ditayangkan di Disney Channel.. Sha tengok online sebab kat rumah tak ada Astro.. Filem ini menarik sebab Zombiesnya tak ganas.. Ada pakai gelang tangan yang mengawal tindakan mereka.. Disebabkan zombie-zombie ni dah okay maka mereka cuba dimasukkan ke komuniti manusia.. Namun manusia sebab dah dimomokkan bahawa zombie jahat cuba untuk menghalang.. Namun ada juga manusia yang okay.. Maka bermulalah percubaan zombie untuk belajar bersama manusia.. Memang bestlah sebab diselang selikan dengan tarian dan nyanyian.. Anak Sha pun suka tengok filem ini..


3 comments:

  1. zombie tak ganas, seronok tengok..ada nyanyi2 lagi...zombie kpg pisang zombie kelakar..hehe..

    ReplyDelete
  2. Ada link tak? Nak tengok gak ^^

    ReplyDelete
  3. jarang layan drama-dram Disney sekarang ni.Tak taulah sebab dah tua atau sebab dah tak best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »