Monday, February 26, 2018

Bleeding Steel (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem terbaru dari Jackie Chan ini menarik.. Kisah mengenai seorang doktor yang berjaya mencipta jantung mekanikal dan boleh regenerate tisu-tisu manusia yang rosak.. Doktor ini dikejar oleh hasil eksperimen yang gagal.. Dalam usaha melindungi doktor ini, Jackie Chan hampir terbunuh dan kehilangan anak dia.. Tapi doktor yang berjaya diselamatkan ini telah melakukan satu tindakan drastik demi menyelamatkan hasil kerja beliau.. Seronok la juga, walaupun mula-mula tengok tu macam blur.. Sha suka watak polis perempuan bernama Susan.. Aksi berlawan dia mantap.. 


8 comments:

  1. filem Jackie Chan mmg selalu best..

    ReplyDelete
  2. ada lagi yea filem baru lakonan jakie chan..hebat betul dia ni

    ReplyDelete
  3. uish. movie marathon ni.
    semua best aje citenya.

    ReplyDelete
  4. wahhhh...jackie chan ada wayang baru ar..

    ReplyDelete
  5. suka filem jackie chan, bila part akhir tu tunjuk scene yang tak jadi

    ReplyDelete
  6. Cerita jackie chan selalunya best dan tak menghampakan.

    ReplyDelete
  7. aik yang nih tak perasan pula ada jackie chan
    nanti nak try cari lah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »