Tuesday, February 20, 2018

Black Panther (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Dapat juga tengok filem ini di panggung.. Sha booking awal tiketnya, kebetulan jatuh hari pertama cuti sekolah.. Memang berpeluanglah nak menonton di wayang..

Pada Sha ceritanya walaupun cliche superhero tapi seronok ditonton.. Seragam yang dipakai oleh Hero dan juga penjahat memang ohsem sangat... Cantik tau.. Pemandangan dalam cerita ini pun cantik.. Suka watak adik hero.. Nakal dan bijak.. Owh ya, ending credit ada dua.. Sila tunggu sampai habis.. Berbaloi tau tunggu..


 
Dapat sampul duit raya bila beli tiket wayang Black Panther..

9 comments:

  1. cikyan dah tengok cerita nih. not bad !

    ReplyDelete
  2. Superhero baru ke nih! belum pernah tengok lagi superhero Black Panther ni

    ReplyDelete
  3. Ian heboh gak ajak tgk cita ni.. but Ayu kureng skt and Iris lagi la..
    so..tunggu DVD jer la...

    ReplyDelete
  4. black panther... diorg ckp best!
    will be on my list tapi atie tak follow marvel sngt..so tunggu online je la jawabnya

    ReplyDelete
  5. tak tengok lagi tapi suka tengok teknologi dengan costume diorang :D

    ReplyDelete
  6. x tengok lagi tapi selalu terbaca kawan2 yang dah pegi tgk

    ReplyDelete
  7. alaa blm kesempatan lg nak tgk cite ni

    ReplyDelete
  8. waaa. antaranya yg terawal tgk cite ni.
    best tak? nnt review ye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »