Monday, January 21, 2013

Coconut Shake Pantai Klebang, Melaka

9.1.2013

Aku gi Jenjalan di Melaka.. Puas r walaupun penat.. hehehe... maser jenjalan tuh aku terjumpa Gerai Coconut Shake pantai Klebang yang popular tuh... Popular ker?? Seriously popular... Kalo x caye ce search kat google.. mesti banyak blog yang review pasal Coconut Shake nie...

Kebetulan hari nie hari berkerja so xde lah kami beratur lama-lama.. Kalo gi time weekand memang nangis r tengok owg beratur sepanjang-panjangnya.. hehehe... Gerai dia ada dua... Kalau nak tapau aka Bungkus bawak balik just beli kat tepi jalan. Kalau nak minum dan lepak-lepak kena masuk ke dalam seket dia ade gerai lain.. Kat gerai nie ada banyak lah pilihan selain coconut shake. Tapi kami x pergi gerai dia pun.. Just lalu jer, nak tengok camne.. Walaupun hari biasa, ramai gak orang..

Pada aku, coconut shake dia memang sedap.. raser kelapa dan ais krim vanila nye.. Pergh kalo minum waktu tengah hari memang boleh sejuk r.. Cekap betul budak tuh buat.. Sekejap jer dah pendek line.. hehehe...


2 comments:

  1. Kalau ada masa, boleh lepak2 kat dalam. Ada macam2 kuih dan ada nasi lemak pedas untuk dimakan di samping shake tu.

    ReplyDelete
  2. Tu lah.. Aritu pegi x sempat nak lepak kat kedai dia.. Sebab kejap jer kan.. Weekand nie kalo xde aral mayb pegi lagi Melaka.. InsyaAllah cadangnya nak lepak kat kedai dia lak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »