Bila Emak Berniaga - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, April 21, 2014

Bila Emak Berniaga

Ini cerita 17 November 2013

First time aku joint carboot sale.. Sebelum2 ni bukan lah x pernah berniaga, cuma tidak secara serius macam ini.. Ini lah pertama dan terakhir.. Mencari pengalaman.. Masa ini Nur Imani baru 8 bulan.. Terpaksa letak dia dalam bonet.. hehehe.. bukanlah aku kurung dia.. aku jadikan bonet kereta tu tempat untuk dia bermain. Nasib baik ada adik perempuan aku tolong. Carboot ini sampai petang tapi aku stay sampai kul 12 tgh ari jer.. itu pun penat ya rabbi.. InsyaAllah kalau ada peluang nak joint lagi, tambahan pula produk jualan dah banyak.. Aku boleh letak kek sekali.. hehehe.. Tapi memang best r.. Aku jual baju bundle kanak-kanak dari USA dan Jepun..



Boleh je kalo nak beli online... gi kat sini Shadz Bundle

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..