Shoplinks.Asia

Thursday, April 10, 2014

God's Gift 14 Days

 
Korean drama..

Memang best kalau layan drama korea nie.. Sebab apa?? yang tu susah nak cakap sebab lain orang lain pandangannya.. Macam saya variety cite yg disampaikan memainkan peranan.. Contohnya cite nie.. Jalan cerita yg suspen.. Bermula dengan watak seorang ibu yg terlalu stirct dan tegas.. berubah kepada seorang ibu yg mula cuba memahami anak kecilnya hanya kerana satu peristiwa..

Peluang kedua diberi.. Si ibu berusaha melakukan segala-galanya demi menyelamatkan nyawa si anak.. Walaupun dia dikatakan gila hanya kerana peristiwa belum terjadi.. Kemudia plot cite semakin kritikal.. Pembongkaran rahsia demi rahsia yang sungguh mengejutkan.. Sekarang nie dah episod 12.. Saya download jer kat internet.. Rumah xde astro kan.. hehehe.. Memang worth it la kalau tengok.. Pelakon-pelakon dia walaupun xde yg handsome ataupun jambu tapi memang sangat best.. Kamu akan terpaku kerana jalan ceritanya bukan pelakonnya..

Sipnosis dia : - Kim Soo-hyun is a mother whose young daughter gets kidnapped and killed. She gets a chance to go back in time two weeks before the incident, and has to race to save her before she dies all over again

 Pelakon-Pelakonnya..
God's Gift - 14 Days-Lee Bo-Young.jpg God's Gift - 14 Days-Cho Seung-Woo.jpg God's Gift - 14 Days-Kim Tae-Woo.jpg God's Gift - 14 Days-Jung Gyu-Woon.jpg God's Gift - 14 Days-Kim Yoo-Bin.jpg
Lee Bo-Young Cho Seung-Woo Kim Tae-Woo Jung Gyu-Woon Kim Yoo-Bin
Kim Soo-Hyun Ki Dong-Chan Han Ji-Hoon Hyun Woo-Jin Han Saet-Byeol

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI