Saturday, April 11, 2015

Perkhidmatan Penghantaran Makanan (Delivery Food)

Hohohoho..
Sekarang makan pun orang anta..
Cakap je nak makan apa..
Call dan makanan pun sampai..
Selalunya perkhidmatan macam nie hanya disediakan oleh Fast Food..
Tapi sekarang bukan takat Fast Food..
kuih muih pun orang delivery..

Sekarang Delivery ada macam-macam jenis makanan..
dari Fast food...
Nasi.. kuih muih... rojak buah..
Dessert macam bubur, sagu gula melaka..
Menu diet pun ada..
Air detox pun ada..
Dari sarapan pagi.. makan tengahari, minum petang, makan malam sampailah makan lewat malam..
Pelbagai jenis.. Just call dan makanan pun sampai..

Biasanya service macam nie terdapat di bandar2 besar dan pesat membangun macam
Kuala Lumpur, Lembah Klang.. Manjung..
Pekan-pekan kecil baru nak ada..

Apapun yang penting ada duit..
Selamat menjamu selera ye..

Just nak bagi tau.. Ini menu yg saya order dan di hantar kepada saya..
Meatball cheezy.. (air tu bancuh sendiri)
Tempat kat Kg. Gajah, Perak..

1 comment:

  1. Hi.. boleh sy dpt kn nombor delivery nye??

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »