Shoplinks.Asia

Thursday, May 14, 2015

Avengers - Age Of Ultron

Yeah...
Berjaya..walaupun lambat..
Hurm..pendapat peribadi saya..
Memang best..
Vision nampak sangat innocent..
Permulaan cerita yg sangat dramatik..
Cinematographic yg sangat cantik..
Adegan paling best masa mereka semua berusaha mengangkat tukul Thor dan ketika Captain America berjaya menggerakan tukul tu sedikit, muka Thor berubah..Memang epic..

Kali ini pada saya watak yang sangat menyerlah adalah Hawkeye..
dan juga Natasha Romanof.. serta hubungan antara Halk dan Natasha..
Mereka bertiga ini nampak ketara berubah dan berkembang wataknya..

Watak yang saya agak x gemar adalah Thor, untuk filem ini beliau nampak sangat serabut dan kurus..
Ataupun mungkin pandangan saya sahaja..

Aksi yang dipaparkan serta emosi yang ditonjolkan sangat bertepatan..
Pergh.. memang menepati citarasa lah..
Biar apapun yang dikata saya sangat suka Avengers kali ini..
Keseluruhannya sangat mendebarkan..

Cuma saya agak sedikit kecewa bila Visions hanya keluar sekejap sahaja..
Paul Bettany look so handsome in red.. hehehe...


Sinopsis Penuh sila Klik SINI.

8 comments:

  1. Singgah pagi...:)
    kita dah tgk dah :)

    ReplyDelete
  2. citer avengers memang best huhu. btw done follow u, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  3. salam singgah...

    yup anak2 saya pon sangat suka tengok avengers...
    mmg kali ni mereka tonjolkan watak hawk eye n natasha...setuju dengan awak...cinematographic sangat cantik...agaknya tengok 3d mungkin lagi best...

    http://ourlovenlife.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..kalau tgk 3d, camne lah agaknya..

      Delete
  4. terbaikla....dah jugak tengok.kelakarla...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI