“SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR" - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, May 11, 2015

“SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR"

GIVEAWAY lagi...
Semenjak dua menjak ni asyik tertarik nak joint Giveaway jer..
Angin Giveaway telah merasuk tanganku.. hehehe..

Mai ramai ramai joint..
Mana tau rezeki boleh menang tudung instant atau inner neck..
Nak tau macam mana?? Klik SINI


Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-
- Tidak perlu digosok
- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)
- potongannya labuh menutupi dada
- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

Buat Neena Anuar, Semoga maju jaya walau dalam apa jua yang diusahakan dan dikerjakan.. Semoga ikatan kasih sayang diantara Neena dan suami berkekalan hingga ke Jannah.. 

OK, contest nie bermula dari 8th May 2015 sehingga 15th May 2015 tau.. so jangan lepaskan peluang menarik ini ok! Klik SINI kalau nak joint.

7 comments:

  1. Rajinnya join GA. Moga ada rezeki menang GA ni :)

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yang sama... :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

    ReplyDelete
  3. dtg sini mbalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  4. dri GA yg sama. Done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  5. hii, kunjungan balas...all the best.smg ade reki, hehe.amin !

    ReplyDelete
  6. hi..dtg mmbls kunjgn..:)

    goodluck!

    ReplyDelete
  7. assalam..
    membalas kunjungan..salam ukhwah :)
    http://nolynqoid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..