Shoplinks.Asia

Thursday, May 28, 2015

BENGKEL ISYTIHAR HARTA HRMIS (JABATAN)

Assalamualaikum...
Berkursus lagi..
Biasalah selagi x tercapai 12 hari berkursus selagi tu lah dok cerita pasal nie..

Kali ini menghadiri bengkel HRMIS..
Sekarang kalau kerja kerajaan memang gunakan HRMIS..
Kalau mohon cuti ke, isi Sasaran kerja Tahunan ke atau penilaian kerja ke..
Semua pakai HRMIS..
Ini tambahan untuk harta pula..
Sistem ini ok lah..
Memula dulu macam weng jer..
Tapi sekarang dah makin ok..
Maklumat diri, pasangan dan anak2 pun kena sentiasa update..
Kalau masuk Hospital x yah bawa surat dah..
Tunjuk IC jer dah boleh sebab guna HRMIS..

Best juga pengajar dia..fun and relax..
Boleh tanya dan sembang macam2..
Dapatlah 1 hari berkursus

Kami yang gembira berkursus..

6 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI