Makanan Tambahan Untuk Sahur - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, May 24, 2018

Makanan Tambahan Untuk Sahur

Assalamualaikum..
Hye semua..

Puasa-puasa ini, tekak ini kemain lagi.. Hari tu beli barang dekat Signature Market.. Elok je dapat gaji hari ini, terus Sha beli Kimchi dengan Kentang kentang pedas.. Buat lauk tambah untuk sahur.. Inilah masalahnya bila dapat gaji.. Mesti nak membeli online.. kikiki.. Perasaan bila terima parcel tu dah jadi addicted tau.. Kalau korang suka dengan makanan yang Sha share ini dan nak beli.. Klik je gambar-gambar dibawah.. Nanti terus ke page penjual.. Sha share ini tak de dapat apa pun.. Saja kongsi dengan korang.. Makanan best kan.. Kimchi ini Sha beli kali kedua.. Memang best..

https://www.facebook.com/faiza.amer.halal.korean.kitchen/ 
Kimchi ini Sha order dekat Facebook OmmaSón by FaezAmer Korean Kitchen HQ. Selain dari Kimchi, banyak lagi produk korea yang dijual di sini.. Korang pergilah usha.. Harga pun okay tau.. Klik je gambar atau pun nama FB tu..

Kerepek Kentang ini pula dekat Instagram norageeyah.. Sis ini jual 1kg dan 1/2kg.. Sha beli 1/2 kilo je.. Sebab makan berdua je kan.. Lagipun nak makan masa sahur je..

13 comments:

  1. Kerepek kentang? Makan dengan nasik ke tu Sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a Auni.. Sha makan dengan nasi.. Makan camtu je pun sedap..

      Delete
    2. Makanan macam ni memang ikut selera saya, nanti nak riki jugakla

      Delete
  2. kimchi...sedap, masam2..

    ReplyDelete
  3. nampk cam sedap tu kak sha..
    pos sini sikit.hehehe

    ReplyDelete
  4. Wahh kimchi. Boleh try ni. Ana dengan suami giler kimchi. Haha

    ReplyDelete
  5. Terimakasih informasi yang diberikan sangat bermanfaat.

    ReplyDelete
  6. mudah betul sekarang ni belek kedai online je

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat & selamat berpuasa Mama ucapkan pada sis Shahida. Wah sedapnya makanan korea

    ReplyDelete
  8. baru tadi teribgin kimchi 😂 nak beli laaaaaahhh

    ReplyDelete
  9. Merecik air liur tengok pack kimchi tu hehe >_< thanks for the review kak Sha <3

    ReplyDelete
  10. aida lom pernah merasa kimchi :)

    ReplyDelete
  11. huhuhu kimchi kimchi.. sodap kah?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..