Keywords Blog Kasihku Amani #7 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 1, 2018

Keywords Blog Kasihku Amani #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak share search keyword blog Sha.. Untuk April 2018 seperti dibawah.. Yang paling banyak dicari ialah Tauhu Begedil.. Kemudian mengenai Gantung The Series.. Boleh baca di SINI dan SINI.. Ada juga entry lama yang masih dicari macam Bayar Bil Melalui Maybank2u dari tahun 2015.. 

Terima kasih pada yang sudi singgah dan baca.. You guys memang rock lah..


15 comments:

  1. entri lama pun org still baca kan.sbb info yg bagus. :)

    ReplyDelete
  2. wow tauhu begedil? tak pernah rasa dan tak pernah buat. sedp tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada akak sedap dimakan panas-panas.. Cicah kuah kicap pedas.. Memang best..akak pun tak pernah buat... Kikiki..

      Delete
  3. wahh tauhu begedil..tapi mmg menyelerakan la kak sha

    ReplyDelete
  4. dapnye tauhu begedil..rmi yg suka entry tu

    ReplyDelete
  5. wahhhhh cecah 600, tak pernah merasa lagi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Akak pun baru firat time merasa.. Kikiki..

      Delete
  6. Tahniah Sha. Tauhu begedil memang sedap.

    ReplyDelete
  7. Tak pernah masak tauhu bergedil, lepasni kalau nak masak dah tau mana nak refer

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..