You Drive Me Crazy (2018) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, May 16, 2018

You Drive Me Crazy (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama Korea ini pendek je.. Ada 4 episod dan setiap episod hanya 30 minit sahaja.. Kisah mengenai dua orang sahabat yang tertidur bersama tanpa sengaja.. Kemudiannya berlagak macam tak ada apa yang berlaku.. Walhal mereka saling menyukai sebenarnya cuma tak nak saling kehilangan.. Perkara yang berlaku didiamkan dan persahabatan diteruskan seperti biasa.. Bukan mudah sebenarnya nak buat-buat tak tahu.. Bila lelaki tu mula berterus terang dengan perasaannya, perempuan tu takut dan menghilangkan diri.. Namun takdir menemukan mereka semula bila lelaki tu menunggu dan meluahkan perasaannya melalui lukisan..

Memang sweet habislah drama ini..

You Drive Me Crazy
KDrama | Friendship, Romance | 4 Episodes | 2018 |
The lead characters who have been friends for eight years end up sleeping together one night. Following this event, the friends struggle between love and friendship.
Eun Seong is a translator who works with Korean to French and French to Korean translations. She faces everything bravely but also has an unpredictable side. Eun Seong becomes friends with Kim Rae Wan in college.

5 comments:

  1. Eh ada 4 eps je ? Haha sinopsis nampak cm not bad. Ala sweet sweet ni la nanti sengih snsorang haha :P

    ReplyDelete
  2. Tajuk ni teringat kat cerita God Must Be Crazy. Malangnya pelakon utama dah mati..

    ReplyDelete
  3. drama ni la mcm viral aritu

    ReplyDelete
  4. kalau cite pendek camni mesti best dan sweet. nak try cari.

    ReplyDelete
  5. comelnya cerita, nak try cari lah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..