Ice Fantasy Destiny (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, May 21, 2018

Ice Fantasy Destiny (2017)

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Sha baru habis tengok drama ini.. Walaupun 16 episod tapi setiap episod 1/2 jam je.. Pendek tapi sebab tak ada mood, lambatlah sikit habisnya.. Drama ini menarik sebab watak-wataknya ada kuasa ajaib..

Kuasa ais dan kuasa api.. Kuasa buat patung dan mengawal tubuh manusia.. Kuasa boleh masuk kedalam mimpi.. Memang menariklah.. Pasal kelahiran semula raja bagi puak ais dan isterinya.. Usaha puak api untuk menghidupkan semula roh yang tak sepatutnya dalam badan raja puak ais.. Bila mereka yang ada kuasa muncul pada zaman maju memang pelik dan kelakar.. Berjaya atau tak raja dan isterinya bertemu semula, dan mengingati apa yang berlaku sebelum ini.. Memang menarik.. 

Ice Fantasy Destiny transports the epic fantasy adventure story into a modern day setting. It is the year 2020 and Kasuo has been reincarnated as Feng Suo, the head of a high technology company. He inadvertently unlocks memories of the past and regains his power, thus igniting a new chapter in the history of the ice and fire tribe.

3 comments:

  1. Rajin la Sha..saya malas sikit nak follow drama bersiri camni..

    ReplyDelete
  2. Wah, macam menarik jea drama nie, agak2 kat online ada ke..?

    ReplyDelete
  3. pendek je selalu chinese drama panjang kemain banyak episode dia..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..