Biskut Munchy's Choc-O (Original, Mixed Nuts & Double Choc) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 1, 2018

Biskut Munchy's Choc-O (Original, Mixed Nuts & Double Choc)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Asyik dok tengok iklan biskut ini lalu lalang dekat iklan tv kan, geram tu yang beli ketiga-tiga flavour.. Puas hati.. Rasa je semua.. Memang sedaplah.. Penuh coklat.. Memang pus hatilah.. Serius.. Kalau makan yang original pun dah penuh coklat, kalau korang makan yang Double Choc pun memang lagi puas hatilah.. Memang boleh hilang stress..

 
Original, Mixed Nuts dan Double Choc

 
Yang Mixed Nuts je nampak berbeza sebab ada kekacang..

 
Dalam bulatan purple Double Choc, bulatan hijau Original dan bulatan oren Mixed Nuts..

6 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »