Signature Market - Tempahan Sampai - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 22, 2018

Signature Market - Tempahan Sampai

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sebwlum ini Sha ada share pasal pembeluan Sha di Signature Market.. Boleh baca di SINI.. Lama juga untuk tempahan sampai.. Tempahan Sha selamat sampai pada 21.05.2018..

Sha beli Kurma Mariami (200g), Kismis Kuning (300g), Buah Prun (280g) dan Low Carb Mix (140g).. 

Selamat berada di dalam balang.. Prune signature market ini tak berapa lembap dan tak manis.. sedang-sedang.. Kurma dan kismis pun okay..

Ini adalah yang paling Sha nanti-nantikan.. Low Carb Mix ini adalah campuran kekacang yang dah dipanggang dan sedia dimakan.. Ada badam, gajus, kuaci dan walnut.. Memang sekali hadap je nie..

8 comments:

  1. Salam Ramadhan Sha..
    LZ suka campuran kacang Sha, memang sedap boleh dijadikan snek..

    ReplyDelete
  2. Mrs. A pun suka jugak sejenis campuran kekacang begitu mesti sekali hadap aje habis.

    ReplyDelete
  3. Campuran kekacang tue nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  4. campuran kekacang tu yang sedap sekali..kalau makan tak ingat dah kiri kanan

    ReplyDelete
  5. Elok jugak beli makanan sunnah macamni sebagai jajan kan? Takdelah tinggi kolesterol badan

    ReplyDelete
  6. campuran kekacang tu yang buat terliur sangat tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..