Shoplinks.Asia

Monday, July 24, 2017

Jazbaa (2015)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem Hindi yang sangat menarik..
Lakonan ohsem dari Aishwarya Rai..
Suka sangat tengok kekuatan seorang ibu dalam menyelamatkan anak yang diculik..
Tajuk cerita pun dah menggambarkan ceritanya..
Jazbaa (translation: Passion or Emotion)

Kalau tengok cerita ini memang tak sangkalah siapa penculiknya..
Bila dah hujung-hujung memang terkejutlah..
Tapi ialah.. Kalau anak kena bunuh, seorang mak akan lakukan apa sahaja..
Termasuklah mempergunakan perasaan perempuan yang bergelar mak..
Penuh debaran betul filem ini..

Dua perjuangan oleh perempuan yang bergelar mak..
Kasih sayang mampu membuatkan manusia menjadi kuat..
Cerita yang ohsem..

Sumber : Google Image

4 comments:

  1. Dah lama x layan citer hindustan

    ReplyDelete
  2. lamanya tak tengok citer hindustan.. pernahla few times rindu and cari lagu2 lama je kat utube..

    ReplyDelete
  3. best nampaknya cerita ni sebab kisah tentang mak dan anak nih, lama akak tak layan citer hindustan ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI