Shoplinks.Asia

Thursday, July 6, 2017

Tebus Cash Voucher LAZADA dari Celcom #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tebus Cash Voucher LAZADA dari Celcom lagi..
Kali ini voucher Sha pula..
Kalau korang pakai Celcom prepaid macam Sha juga..
Silalah top up dan beli internet..
Conform dapat free gift.. Salah satunya Voucher Lazada..
Deal ini setakat 2 Julai haritu masih ada..
Kalau dah tak ada, maaf lah ye..

Kali ini Sha tebus dengan beli mainan doktor-doktor untuk Amani..
bila tengok review pembeli lain macam best je..
Sha pun belikanlah untuk Amani..
Mudahkan.. Pergi website Lazada..
Pilih produk.. Add cart, kemudian masukkan kod vaoucher..
Pastu bayar.. Janji ada duit dalam akaun bank..

 Beli je internet, celcom anta mesej ini..
Ada tiga pilihan sebenarnya.. Sha pilih Lazada Voucher..

 Tebus mainan untuk Amani & Imani..
Kalau tengok review pembeli sebelum ini semua bagi 4 bintang..
Lepas tu produk pun produk plastik yang dah diuji selamat..
Berminat?? Klik SINI.
Beli pada 04.07.2017..

6 comments:

  1. Seronok amani imani dpt mainan ni nanti. :)

    ReplyDelete
  2. MV beli takda pulak dapat sha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. dah tak de kot MV.. Takpun MV try je press code yang *118*1*5*1# tu..

      Delete
  3. Wah! bestnya.
    Mrs. A takde pulak dapat huhuuhu...

    ReplyDelete
  4. mudahnya =) xpernah lagi beli dekat lazada. nnti ju usha2 web tu. ju bru redeem voucher zalora, tp ju beli utk kaka. surprise gitu =) xperna lagi beli dgn zalora ni jg, ptama kali juga buat.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI