Tuesday, July 4, 2017

Goodreads - 2017 Reading Challenge #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Last Sha update pasal Goodreads ini, tinggal lagi 50 buah buku je menuju target..
Hari ini, saat ini Sha sudah baca 123 buah buku..
Cantikkan nombor itu..
Memang cepat.. Sha pun tak sangka..
Dalam pada santai-santai dan relax-relax..
Banyak juga buku yang Sha baca..

Sasaran dah makin dekat..
Agak-agaknya boleh naikkan sasaran tak??
Kita tunggu sampai sasaran selesai..


9 comments:

  1. Huh.. byk nyeeeeeeee.. arghhhhhhh.. tensen nye tgk total itewwww!!

    ReplyDelete
  2. Wow banyak sungguh jumlah buku tu Sha, bravo!
    Good luck semoga achieve target..

    ReplyDelete
  3. singgah 10 syawal 1438

    jm tag

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. wah banyak tu 123 buku. Ain punya buku yang tak terbaca ada 5 lagi. List yang nak beli ada 2. Tapi selagi tak habiskan yg lime ni, tak boleh beli yang baru. Haha

    ReplyDelete
  5. Wahhh baguslah Sha ni, hakak jangankan 123, sebuah pun tak habis haha

    ReplyDelete
  6. Huhuhu memang tak terlawan saya.. =)

    ReplyDelete
  7. mV target tahun ni tak banyak..15 jer...skg dah capai target

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »