Thursday, July 13, 2017

Parcel SG Shop

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Alhamdulillah.. Penantian berakhir sudah..
Barang-barang dari SG Shop dah sampai..
Teruja rasanya bila terima parcel..
Sha beli dua bag tangan dan rak buku..
Semua barang dalam keadaan tip top.. 

 
Kotak yang berisi rak buku dan beg tangan..
Pergh!! Berat giler nie..
 
 
Beg tangan ini Sha beli dua..
Dua-dua dapat free gift.. Beg duit yang kecik tu dan kain pucci tu..
 
 
Satu lagi beg tangan..

Nanti Sha ootd dengan beg-beg ini ye.. 
Rak buku tu pun tak pasang lagi.. Hehehe

7 comments:

  1. Wahhh dah sampai dahh.. tak sabar nk tgk ni..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Akhirnya sampai juga Barang-barang nie mrs pip..

      Delete
  3. wah banyak sungguh borong barang..

    mesti seronok kan

    ReplyDelete
  4. barang saya 1st batch sampai dah..yang second and third belum lagi.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »