Monday, July 31, 2017

Ladies Lane Muallim : Produk Rizky

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Sha singgah sekejap dekat Ladies Lane ini.. Tapi tak joint zumba.. 
Sha singgah ini dah pukul 10 lebih.. 
Zumbanya dah habis..

Sha tertarik dengan satu stall ini.. 
Sebab jual pes rendang dan asam pedas.. 
Harganya pun berpatutan.. 
Sha tak beli pesnya.. 
Sha beli sambal jawa je..


Akak yang pakai baju kurung merah tu tengah demo maskan asam pedas..


Pes rendang tok..
Cuma perlu tambah santan dan garam secukup rasa..

Tambah daun kesom bagi lagi umph..



Kalau nak bolehlah call
0124054861 @ 01124364761

6 comments:

  1. senangnya, tak payah nak tumis2 dah siap pes dia..senang masak macam ni hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu zie.. Tambah wanita yang berkerja..

      Delete
  2. Wah....harga berpatutan....semua menarik perhatian, kalau dekat nak try rendang pes tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang Sha share dekat sini.. Mrs Pip trylah mesej tanya.. mana tahu boleh pos..

      Delete
  3. wah best kalau ada yang mcm ni kan sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »