Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, July 1, 2017

Smurfs The Lost Village (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Filem yang Smurfs The Lost Village (2017) ini memang menarik..
seronok pula bildengan anak-anak..
Ingatkan smurfette je satu girl smurf..
Bila tengok filem ini barulah ohsem..
Ada je Girl Smurf cuma mereka tak duduk sekali..

Pengorbanan smurfette tu sangat ohsem..
Siapa diri kita, kita yang tentukan..
Nak jadi jahat.. Kekal jahat atau pun jadi baik..
Semuanya pilihan kita..

Yang paling Sha suka bila tengok Smurfs The Lost Village (2017),
animasi dia cantik sangat..
Penuh dengan warna warni..
Karekter yang muncul dekat hutan larangan tu un ohsem sangat..
Memang meriahlah cerita ini..


4 comments:

  1. comel smurfs ni.. lama tak layan movie.

    ReplyDelete
  2. xdan tengok gi.. kena cari nak donload..
    x trkejar nk pi cinema.. ni pun beauty n the beast baru tngk..

    ReplyDelete
  3. aida pun da tgk ni.
    nice.
    kalerful.
    iye. ada aje smurf girl kan.
    comel plak tu semua nyer :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI