Shoplinks.Asia

Sunday, July 9, 2017

Rumah Terbuka dan Kenduri Akikah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom kita gi beraya..  Hehehe..
Family mertua adik sha buat rumah terbuka bersekali dengan Akikah baby baru..
Kami sekeluarga dijemput hadir..
Sha memang akan pergi sebab kakak sulungkan..
Lagipun dekat je dengan rumah Sha..
Dalam 35 minit je..

Ada menu feveret Sha..
Kari kambing dan kambing grill..
Memang bestlah.. Amani &  Imani pun suka..
Beramah mesra dan berjumpa dengan pakwe handsome..
Comel sangat budak kecik tu..
Ramah dan tak takut orang..
Suka pula tu dengan Sha..

Tak lama kami kat sini..
Dalam pukul 3 dah balik..
Tapi tu lah.. Encik suami tak ada..
Jenuh Sha memandu dalam keadaan mengantuk..
Mujurlah rumah dekat..  Hehehe..
Korang kemana pula beraya??

5 comments:

  1. Kari kambing dan kambing grill 😍 Apa saja melihatkan kambing, Siqah suka. High 5 Sha! Hehe

    ReplyDelete
  2. ehehe menu sedap.. ada kambing. tergoda =D

    ReplyDelete
  3. Sedapnya kambing. Fav ana juga tu :)

    ReplyDelete
  4. meriah sungguh bila family bonding kan =D

    ReplyDelete
  5. weekend ni nak pergi beraya rumah mak saudara & kawan jea..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI