#ootd Bersama Beg SG Shop - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, July 19, 2017

#ootd Bersama Beg SG Shop

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga ber #ootd dengan Beg Pink ini...
Tak pandai sangat nak bergambar..
Sajalah testing-testing..
Tapi, macam biasalah..
Ada je yang nak menyelit..

Ini dekat bangunan pentadbiran..
Buaian tu cantikkan..

Ini depat Perpustakaan..
Pokok bunga yang dekat kepala tu, baru je beli..
Hehehe.. Sambil-sambil tu, kita bergambarlah..

10 comments:

  1. Cantiklah.pimk, so gegurls gitu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Wrmbth

    Wah wah bukan main pink lagi out fit of the day dengan beg bling bling tu

    ReplyDelete
  3. kemain kak sha, beg bling-bling... sakit mata saya..

    ReplyDelete
  4. comey beg tu..ehh bunga yang ekat atas tu pun cantiklaa

    ReplyDelete
  5. boleh buat sling bag ..., beg pun cantik, saiz sederhana but still boleh isi keperluan wanita such as wallet, hp, makeup kan .... kaler beg pun mrs pip suka...pink gitew.

    ReplyDelete
  6. Wah dah melaram dengan beg sgshop shaa. Dah la pinky2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..