Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, July 11, 2017

Novel Phakinai

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga Sha dapatkan novel penulis bernama Phakinai ni..
Lama dah Sha aim..
Kebetulan ternampak pos daripada Mia Anje..
Pos ini Sha jumpa masa scroll group buku di Facebook.. 
Mula tu dah tak jadi sebenarnya sebab budget tak cukup nak beli.. 
Tapi sis Mia Anje nie offer dekat Sha untuk bayar harga buku je.. 
Postage dia bagi free.. Sha pun belilah.. 
Sha doakan semoga murah rezeki sis ini.. Aamiin.. 

Dendam
Penjara
Makkali

Tiga buku yang berjaya Sha miliki.. 
Phakinai ini penulis dari Thailand.. 

14 comments:

  1. Happy reading kak shahida. ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  2. Tak pernah pulak dengar pasal novel ni maybe sebab dah jarang baca novel kot. Anyway, enjoy your books :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq farhanna.. Sha tau pun sebab minat genre seram..

      Delete
  3. Hoh... Dari thailand.. Boleh faham ke ni?

    ReplyDelete
  4. Novel Seram ke ni? Best ye tulisan ya. Nnti buatlah review ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a sis.. Novel seram.. Okay.. Nanti sha review ye..

      Delete
  5. Kalau penulis dari Thai, citer seram memang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Tengah menung-menung lagi nie bila nak baca.. Hahaha

      Delete
  6. wah kiranya cerita seram thailand lah ni kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI