Tuesday, July 11, 2017

Novel Phakinai

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga Sha dapatkan novel penulis bernama Phakinai ni..
Lama dah Sha aim..
Kebetulan ternampak pos daripada Mia Anje..
Pos ini Sha jumpa masa scroll group buku di Facebook.. 
Mula tu dah tak jadi sebenarnya sebab budget tak cukup nak beli.. 
Tapi sis Mia Anje nie offer dekat Sha untuk bayar harga buku je.. 
Postage dia bagi free.. Sha pun belilah.. 
Sha doakan semoga murah rezeki sis ini.. Aamiin.. 

Dendam
Penjara
Makkali

Tiga buku yang berjaya Sha miliki.. 
Phakinai ini penulis dari Thailand.. 

14 comments:

  1. Happy reading kak shahida. 😊

    ReplyDelete
  2. Tak pernah pulak dengar pasal novel ni maybe sebab dah jarang baca novel kot. Anyway, enjoy your books :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq farhanna.. Sha tau pun sebab minat genre seram..

      Delete
  3. Hoh... Dari thailand.. Boleh faham ke ni?

    ReplyDelete
  4. Novel Seram ke ni? Best ye tulisan ya. Nnti buatlah review ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a sis.. Novel seram.. Okay.. Nanti sha review ye..

      Delete
  5. Kalau penulis dari Thai, citer seram memang 👍👍👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Tengah menung-menung lagi nie bila nak baca.. Hahaha

      Delete
  6. wah kiranya cerita seram thailand lah ni kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »