Friday, July 28, 2017

Mat Bulat Meatball Behrang 2020, Perak

Assalamualaikum..
Hye semua..

Mat Bulat Meatball ini sudah lama viral..
Sha baru nak cuba..
First time beli hari Ahad (23.07.2017)..
Sha beli dekat Staal Mat Bulat Meatball depan TF Value Mart, Behrang 2020.
Terus fall in love..
Serious sedap.. Encik suami pun suka..
Encik suami cakap ketang putar dia sedap..

Sha suka meatball dia..
Puas makan.. Tak payah pergi Ikea dah..

Sha beli ini Ocobot.. Ada 5 ketul bebola daging dan satu scoop kentang lenyek..
Tapi yang ini Sha minta tambah satu scoop lagi kentang (RM1.50) dan Cheese (RM1)..
Nampak tak betapa pemurahnya adik tu menuang cheese dan kuah tu..
Puas makan.. Sedap dan tak muak.. Bebola daging tu pun besar..
Memang berbaloi sangat-sangat dengan harganya..

Ini senarai stall Mat Bulat Meatball di sekitar Perak..
Yang dekat Slim River, Sha tak pernah cuba..

7 comments:

  1. Ana dh beberapa kali cuba. Sedap.

    ReplyDelete
  2. Alaa.. kat Shah alam xde? Nampak sedap tu mmg x kedekut kuah, cheese Dan bahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. Ada kot mama.. Yang ini Sha share lokasi sekitar perak.. Mama pergi dekat FB dia..

      Delete
  3. Hadoii dah tgk ni rasa nak makan la pulak.. meatball mat bulan ni memang sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha yang balas komen nie pun rasa cam nak pergi beli.. kikiki

      Delete
  4. sedapnyaaa kak.. jadi teringin macam2 dah ni hehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »