Saturday, July 29, 2017

Origina Black Tea & Green Tea

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini juga produk dari @origina_drinks.. Sha saja cuba Black Tea with Lemon Juice.. Memang sedap.. Rasa teh diadun dengan lemon memang sedap.. lain dari lemon yea yang ada di pasaran.. Semoga rangkaian air ini akan berjaya menembusi dan melebarkan sayap ke seluruh Malaysia..

Black Tea with Lemon Juice
Green Tea with Peach Juice

7 comments:

  1. Selalu black coffee...ni black tea..menarik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Sha belipun sebab perkataan black tea tu.. Sedap juga PC..

      Delete
  2. belum pernah cuba minum lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak susah juga nak cari minuman ini.. Dia lebih pada koperasi sekolah.. Pusat pengajian..

      Delete
  3. Tak pernah cuba lagi, tapi once jumpa pasti nak cuba yang black tea tu, nampak mcm best.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »