Friday, July 28, 2017

Jual & Beli Novel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah..
Hampir semua novel yang Sha pre loved kan dah nak habis terjual..
Boleh tengok dekat entry INI untuk novel yang masih available..
Bila sudah berjaya menjual, maka Sha pun belilah novel baru..
Bila Sudah ada rak buku, lagi bersemangat pula nak membeli..
Sha beli novel dekat Karangkraf Mall..
Kebetulan free postage dan ada 15% diskaun..
Memang seronoklah membeli..
Sha beli 4 buah novel..

Ke empat-empat novel ini Sha buat koleksi..
Sekarang ini menanti ketibaannya sahaja..

6 comments:

  1. bagus buat macam Sha ni. takde la kena keluar duit banyak sangat utk beli novel baru kan. good idea sangat. kecuali kalau sayang sangat novel tu, mesti tak sanggup nak jual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada novel yang Sha memang tak jual.. Buat koleksi peribadi..

      Delete
  2. Semua buku hantu Dan triller mmg skrg hit buku2 mcm ni lah. Org jarang baca ceeita cinta dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha baca juga sis.. cumanya yang ini untuk koleksi peribadi.. Tambah-tambah yang projek thriller tu, memang sha kumpul.. Sha dah ada 3..

      Delete
  3. Opsss dia membeli lagik pulak dahhh.. hadoii yaii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Rasa gatal tangan kalau tak beli..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »