Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, July 7, 2017

Membaca di Wattpad #5

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun buku fizikal sudah mula banyak di rumah..
Hasil dari pinjaman dengan kak long, belian dan juga hadiah dari kawan..
Sha masih membaca lagi karya-karya di Wattpad..
Sebab masih banyak lagi novel yang best-best di Wattpad..
Dekat sini Sha share buku-buku yang Sha dah baca di Wattpad.. 

Antaranya:-
Tulis oleh Azreel-k
Cerita yang sempoi.. Kisah penulis yang tersekat idea untuk menulis.. Kemudian kisah manusia yang berdendam.. Thriller yang ohsem dan menarik dibaca..
Pergerakan ceritanya laju dan penuh misteri.. Hati jadi tertanya-tanya, apa sebenarnya yang berlaku.. Mencantum klu demi klu bukan senang sebab penulis berjaya membuatkan ceritanya begitu misteri..

Cerita yang menarik dari sis Anna Lee..
Mengenai

Becoming Me (complete part 1) oleh Anna Lee
Sebuah cerpen. Satu kisah. Siapa kita sebelum ini?



Virus oleh Ezzaq Danial
Satu wabak misteri mengubah jutaan manusia menjadi mimpi ngeri. Sekumpulan manusia yang masih berdiri bergelut menyelamatkan nyawa sendiri. Ada yang penting diri dan ada yang menyendiri. Demi mencari solusi yang tak pasti.

Cerita ini pasal bumi dilanda zaman ais dan manusia menjadi makhluk pemakan daging segar.. Ada beberapa manusia yang terselamat dan mempunyai agenda.. Cerita ini sampai bab 2 je.. Patu penulis tak sambung dah.. Maybe nak keluar buku kot..

Bangkitnya kerana dendam.. Cerita ini separuh je sebab akan dibukukan..

3 comments:

  1. Lea pun dah daftar masuk wattpad tapi belum sempat nak membaca lagik..

    ReplyDelete
  2. rajin betul Sha..hobi yang menarik. mesti anak pun follow suka membaca kan..

    ReplyDelete
  3. byk juga cerita best deat sna =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI