Shoplinks.Asia

Monday, July 10, 2017

Poppadoms

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom relak dan santai bersama Poppadoms..
Bukan review berbayar ye..
Saja nak share dengan korang..
Nampak macam best je kan..
Sha pun trylah beli..

Okay.. Sedap dimakan cenggitue je..
Kalau makan dengan nasi pun sedap..
Macam-macam jenis makanan ada sekarang ini..
Inovasi sana sini.. Kalau tak cuba tak tahu..
Korang dah cuba?


14 comments:

  1. x pernah try lg. mcm sedap ja kak sha..

    ReplyDelete
  2. pernah nampak dekat lazada ada jual , tapi yang nie beli dekat mana ya

    ReplyDelete
  3. Ohhh, ada kat 99 Speed Mart. Tapi sy ni skrg jenis yg malas nak pi kedai 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Kot2 terajin bolehlah beli..

      Delete
  4. sedap gak ni Sha, makan tak leh nak stop kan hihi :)

    ReplyDelete
  5. wslm sis. baru rasa ari tu masa open house kakak sabtu lepas =)

    ReplyDelete
  6. dari tajuk, aida sangka tajuk buku citer :)
    cikidis rupa nyer hi hi hi...

    ReplyDelete
  7. wow..dah ada jual papadom macam gini ke..tak jumpa lagi kat kedai yang saya adapergi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI