Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, July 13, 2017

Rak Buku Dari SG Shop

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Penantianku berakhir sudah..
Rak Buku dah selamat sampai ke rumah..
Dengan pertolongan encik suami..
Maka siaplah rak untuk disusun buku..
Rak ini encik suami pasang pada 12.07.2017..
Lunch tu balik rumah terus susun buku..
Serious rasa bahagia..
Memang penuhlah rak tu dengan buku-buku kesayangan Sha..

Encik suami hantar gambar rak..
Masa ini Sha dekat pejabat.. Hehehe

Rak dah siap pasang..
Cantik.. Kata encik suami, kayunya berkualiti..

 
Buku-buku sudah selamat di susun..
Sudah mahu penuh tau... 
Bila tengok buku-buku nie tersusun dekat rak, rasa bahagia yang teramat..
Buku-buku yang ada dekat rak ini lebih kurang 70 buah..

Ini buku-buku yang tak baca dan ada yang Sha preloved kan..
Duduknya dalam stor.. hehehe... Senang capai..

17 comments:

  1. Wahhh... Syok yg berganda-ganda... Meh ler hadiah kan kat kita barang seketul dua... Hehehe... Terima kasih... Kecik tapak tangan, almari saya plak kita simpan...

    ReplyDelete
  2. saya pun masih menunggu barang sgshop. semoga selamat sampai hee

    helloaiman

    ReplyDelete
  3. Ohsem lah Sha. Suka tgk rak penuh dgn buku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ana.. Teruja bila tengok buku memenuhi rak..

      Delete
  4. wahhh penuhnya buku kak sha! memang dah macam mini library hakhak. eh nak try jugaklah shopping dari sgshop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Ini pun banyak dah di preloved kan..

      Delete
  5. kagum sangat dgn Sha ...
    happy reading Sha ...

    ReplyDelete
  6. perghh bestnyeeee... cantik rak tu sha.. byk gile buku sha.. yg preloved tu jgn lupe kasitau lea yek.. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok lea.. Nanti sha roger-roger dengan lea..

      Delete
  7. nampak best sangat Sha susun novel2 macamtu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI