Jamuan Raya di Sekolah Amani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, July 7, 2018

Jamuan Raya di Sekolah Amani

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Masih dalam mood raya.. Kali ini Sekolah Kebangsaan dan Sekolah Agama Amani pula buat sambutan Raya.. Sambutan pada hari yang berbeza..

Sambutan di Sekolah Kebangsaan Amani pada hari Khamis (05.07.2018) hanya untuk anak-anak sekolah sahaja.. Ibu bapa tidak dijemput.. Lebih meriah dan seronok untuk pelajar dan juga guru.. Kalau ikut perkongsian di Group Facebook Sekolah, cikgu dan murid bergotong royong memasak.. Nampak keseronokan cikgu dan pelajar-pelajar.. Menunya pun meriah.. Pra Sekolah Imani pun terlibat sama.. Disebabkan jamuan Raya ini hanya antara pelajar dan guru, makanya tak adalah gambar Amani beraya.. Yang ada gambar sebelum dan gambar di pra sekolah sahaja..

Ini jelah gambar Amani sempena sambutan Raya di Sekolah Kebangsaan.. 

Sambutan Raya peringkat Sekolah Kebangsaan ini ada pertandingan mewarna dan persembahan dari anak-anak mengikut tahap.. Disebabkan Pra Sekolah ada group WhatsApp, maka mak bapa dapatlah gambar anak-anak.. 

Yang ini pula gambar masa Sambutan Raya di Sekolah Agama Amani.. Mak bapa dijemput hadir.. Sha je yang pergi sebab encik suami kena bertugas luar.. Meriah juga makanan yang disediakan.. Ada yang disumbangkan mak bapa, ada yang disediakan oleh pihak sekolah.. Sambutan ini dibuat pada 07.07.2018..

13 comments:

  1. seronok tengok anak2 ni hepy bersama kawan2 mereka..

    ReplyDelete
  2. Entry Khas : http://ejulz.blogspot.com/2018/07/blogwalking-mood-kasihku-amani.html

    ReplyDelete
  3. Salam sabtu dari Ibu Zaid. Mesti anak anak seronok dengan majlis raya ni

    ReplyDelete
  4. Macam dah jadi kemestian sekolah sambut hari raya setiap tahun.

    ReplyDelete
  5. Nmpk sedap air dlm balang tu..
    syawal semakin hampir ke penghujung, mmg meriah dgn open house..

    ReplyDelete
  6. ray tahun ni de pun jamuan raya hhaaha

    ReplyDelete
  7. hehe skrng ni memang trend sambut raya kat sek. time kami kecik skolah dulu rasa macam tadak ja. tapi elokla event macam ni. sesekali merayakan kan =)

    ReplyDelete
  8. sekolah anak mrs pip pun baru saja selesai jamuan raya, tp parents tak dijemput mmg khas utk murid pra sekolah saja ... cumanya parents kena bawa potluck makanan untuk anak anak kongsi bersama kawan kawan ....

    dan jom join giveaway ni, mrs pip tag Sha ...

    http://www.mrspip.com/2018/07/giveaway-souvenirs-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
  9. jamuan sekolah ni meriah kalau ibu bapa ada sekali sebab makanan yang dibawa tu memang fuhhhh mengangkat selera sangat

    ReplyDelete
  10. meriahnya..siap bergotong-royong lagi untuk masak memang terbaik la.

    ReplyDelete
  11. Alahai comelnya anak-anak Sha, tak sabar nak tengok anak saya masuk sekolah pulak..

    ReplyDelete
  12. meriah tu ada air balang besar tu...ank2 pasti happy ngan berbaju raya ngan kwn2 sekolah die

    ReplyDelete
  13. seronok nyer.
    meriah.
    ada nyanyi nyanyi.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..