Imani & Action Song - Pertandingan - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, July 22, 2018

Imani & Action Song - Pertandingan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam pagi, Sha bawa Imani ke pertandingan Karnival Bijak Pra Sekolah Peringkat Zon 6.. Sampai awal, malangnya pertandingan mula lambat.. Kesian dekat anak-anak terpaksa menunggu dengan lama.. Faham ajalah budak, bila lama menunggu mulalah buat perangai.. 

Imani dan kawan-kawanya dapat hadiah saguhati.. Alhamdulillah.. Walaupun persiapan dibuat dalam masa yang singkat namun kesungguhan cikgu dalam melatih anak-anak ini sangat Sha respect.. Pra Sekolah Imani menyertai kesemua pertandingan yang dianjurkan iaitu Action Song, Perkusi (main alat muzik dengan bahan terbuang), Azan, Hafazan, Nyanyian Solo, Bercerita Bahasa Melayu & Bercerita Bahasa Inggeris.. Memang terbaiklah..

Bila melihat ada juga anak-anak yang datang tanpa ibu bapa, kesianlah juga tapi kadang-kadang kekangan masa dan tuntutan kerja menghalang penglibatan ibu bapa ini.. Apa pun, Sha suka tengok anak-anak ini gembira walaupun dapat hadiah saguhati..

Imani dah di siapkan.. kikiki.. Suka dia..

Tengah menunggu giliran untuk persembahan..

Sementara menanti pengumuman pemenang, kita makan dulu.. Makan sendiri, tak nak disuap..

Yeah!! Terima hadiah.. Tahniah semua..

7 comments:

  1. tahniah Imani menang.. seronok tu aktiviti cemni dengan kawan2 lain =)

    ReplyDelete
  2. kecik2 dah ada bakat.. tahniah imani..

    ReplyDelete
  3. awwww tahniah imani! Comel je pakai ribbon besar atas kepala

    ReplyDelete
  4. tahniah imani.
    kerana berani :)
    cantik imani. lovely.

    ReplyDelete
  5. comelnya imani bersolek... tahniah dpt hadiah!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..