Rezeki Hari Jumaat - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, July 7, 2018

Rezeki Hari Jumaat

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Semalam memang rezeki terpijak.. Dah lama Sha mengidam durian.. Sekali pengasuh anak Sha bagi dua biji.. Puas makan.. Walaupun dua biji je.. Isinya power okay.. Makan dengan anak-anak.. Sekarang ini kalau ikut kata kawan-kawan durian dah mula dijual longgok balik.. Tapi Sha tak jumpa lagi.. Paling murah pun RM10/1kg.. Memang taklah nak beli.. Mampu tengok aja..

Korang suka durian??

Dua ketul durian yang ohsem.. 

Yang isi kuning tu memang power.. Manis dan lemak.. 

3 ketul nangka madu yang terselit dalam plastik durian.. Kikiki.. Lama tak makan nangka.. Sedap dan manis nangkanya.. 

11 comments:

  1. Alamak sedapnya durian. haah sekarang nie musim durian dah kembali..otw nak balik rumah banyak yang jual durian, MN tak tahu bila nak pergi beli..dah teringin nak makan durian dah nie.

    ReplyDelete
  2. dua dua buah febret ejulz ni :)

    ReplyDelete
  3. betul kak.. kata ada durian murah2 skrnag. ni durian kampung pun rm18 sekiloo pa benda ? hahahaha.. ni rezeki ni dap durian =D

    ReplyDelete
  4. yeah, rezeki dikongsi bersama ....yummy.

    ReplyDelete
  5. wahhh memang rezeki terpijak lah, dapat durian dengan nangka madu, sedap tu!

    ReplyDelete
  6. tak minat sangat durian ni tapi kalau ada orang belanja join je sekali..haha

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..bak mai sini sikit, rezeki kongsi sesama lebih afdal :P

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah :)
    nikmat kan dpt merasa skit. kalau byk, lebih best.
    nangka madu! best nyer sha.
    lom jumpa lagi.
    ni nak mencari manggis. tapi blogwalking, ramai gak share pasal manggis.
    nak suruh mr.asben cari kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..