Saturday, July 14, 2018

Pre Order Zine Kisah Seram

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

 Pre order secara rasmi telah dibuka.. Jangan tunggu-tunggu lagi Jomlah order.. Zine kisah seram part 1 ini berharga RM15 sahaja untuk SEMENANJUNG MALAYSIA. RM17 sebuah untuk SABAH SARAWAK. HARGA TERMASUK POSTAGE. Murah kan? apa lagi, jomlah order sekarang. Zine ni Print On Demand tau. Siapa cepat, ada sesuatu menanti anda.. Confirm tak rugi sebabnya kisah seram yang ada dalam ni semuanya meletup-letup. Tempahan dibuka sehingga hujung bulan Julai 2018.. Jangan lambat-lamabat nanti terlepas..

Macam mana nak order??
PM je admin di Facebook Tulip Press
https://www.facebook.com/tulip.press.96

10 comments:

  1. murahnya! tapi takminat kisah seram haha karang takboleh tidur heuhu

    ReplyDelete
  2. terbaek.. mesti best ni..

    ReplyDelete
  3. baca title pun dah seram.. hehe

    ReplyDelete
  4. cop nak beli nanti.. tp tunggu modal terbang mai dulu.. haha

    ReplyDelete
  5. Wah, memang murah tue kak Sha.. rugilah sapa yang tak beli novel nie..

    ReplyDelete
  6. Tak sempat nak baca. Buku pinjam dari library tu pun tak baca lagi :D

    ReplyDelete
  7. Akak tak berani sangat citer seram ni. Minat tu minat huhuhu camne ek?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »