Tauhu Begedil & Sandwich Blogger CikZa - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, July 25, 2018

Tauhu Begedil & Sandwich Blogger CikZa

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga Sha rasa Tauhu Begedil dan Sandwich dari Blogger CikZa ini.. Selalu sangat duk lalu lalang dekat timeline Facebook dan Instagram sampai juling biji mata nengok.. Korang kalau tak caya boleh pergi terjah Blog, Instagram dan Facebook CikZa ini.. Memang boleh meleleh air liur tau tengok CikZa update pasal Tauhu begedil dan Sandwich beliau tu.. Kebetulan semalam Sha ke Perpustakaan Negara untuk pinjaman kelompok, terus set masa dengan CikZa.. Tanya boleh tak delivery ke PNM, bila CikZa bagi tahu boleh dan ada charge delivery.. Teruslah order tauhu dan sandwich.. Ini je masanya nak mencuba.. Lain kali dah tahu, bolehlah beli lagi kalau ke PNM..

Sha beli pek personal.. Ada 6pcs tauhu dan sambal hitam..

Tengok isi tauhu tu.. padat dan meriah.. Kuah kicap tu pula hitam memikat.. Memang kombinasi yang mantap..

Sandwich ayam.. Maaflah isinya dah tunggang terbalik.. kikikiki.. tapi rasa masih lagi terbaik..

Sebekas sambal hitam yang power buat stok.. kikiki.. Standby..

11 comments:

  1. kt kl mmg ramai yg jual tauhu begedil...nanti nk try la juga..sbb biasa bli yg tauhu anora tu just kentang je

    ReplyDelete
  2. mak aiiii...sedapnya !
    .
    .
    .
    >> Nantikan GIVEAWAY Tollyjoy di blog wwww.azlindaalin.com 1 Ogos ni ! <<

    ReplyDelete
  3. Pernah rasa sekali je tauhu bergedil :) Teringin lagi

    ReplyDelete
  4. yg sy mkn sblm ni kicap dia cair je tp tu laa yg buatnya jd sedap kn... 2 keping mkn rs mcm br sesuap nasi hahahahahah

    ReplyDelete
  5. Sedap kan..akak dah sebar2kan kat bebudak opis akak..hehehe..bukan apa benda sedap memang kena share..meluaskan rezeki kawan- kawan kan...

    ReplyDelete
  6. nampak sedap.. tak pernah rasa lagi tauhu bergedil.

    ReplyDelete
  7. selalu nampak tauhu bergedil nie dekat pasar tani..nak kena beli nie minggu nie hehee

    ReplyDelete
  8. tauhu begedil ni memang combination power, cicah dengan sambal kicap pulak nyummm!

    ReplyDelete
  9. aida lom pernah merasa ni, sha.
    hmmmm sunggu lah terliur and terus ngidam!

    ReplyDelete
  10. Terliur tengok! Sambal hitam dengan tauhu bergedil memang akak suka sangat!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..