Friday, August 19, 2016

Farm Fresh Cafe Latte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jumpa juga akhirnya dengan susu Farm Fresh ini..
Tapi yang ini perisa Cafe Latte..
Memang pekat rasa coffee nya..
Bukan pilihan Sha.. hehehe..
Sha beli dekat Pasaraya TF.. 
Harganya RM3.15 untuk 200g.. Kecik je..

Ada juga saiz besar tapi tak jumpa la pula..
Mujurlah tak beli saiz besar..
Saiz kecik ini pun jenuh nak habis..

6 comments:

  1. yang jenis ni banyak jumpa kat Tesco dan Mydin pun ada.. yang susu kurma yang susah nak jumpa tu.. ni baru dapat cari dealer, tunggu nak dapat jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susu kurma tu sha tak rasa lagi.. kat sini pun baru jumpa dealer..

      Delete
  2. nampak sedap tak nampak pula kat sabah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada banyak perisa MV.. Sha pun baru cuba yang nie je.. Yang paling hot selling susu kurma..

      Delete
  3. eh..tak pernh jumpa pun susu nie..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang susah nak cari.. Sha nie pun baru je dapat.. pastu esoknya pergi dah habis..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »