Shoplinks.Asia

Monday, August 15, 2016

Goodreads Challenge 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada share pasal Goodreads kan..
Boleh baca entry itu di SINI.

Kali ini Sha nak share pasal Reading Challenge..
Awal tahun hari tu Sha cabar diri nak baca 50 buah buku untuk 2016..
Alhamdulillah dalam bulan May cenggitu, Sha dah berjaya complete Sha punya challenge..

So, Sha pun tambah lah jumlah buku..
Kali ini Sha cabar diri untuk baca 100 buah buku bagi tahun 2016..

Untuk bulan Ogos 2016 Sha dah berjaya mencapai 70 buah buku..
Pergh!! ada 30 buah buku lagi sebelum Disember 2016..
Banyak lagi tu.. Semoga berjaya..

Jom cabar diri anda di Goodreads..

 
Lagi 30 buah buku..

4 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI