Wednesday, August 10, 2016

Jom Test Speed Server

Assalamualaikum...
Hye semua..

Sha terjumpa pasal test ini dekat blog Ahmad Hasif..
Boleh check kepantasan server kita..

Bukannya susah pun..
Pergi je ke website Bitcatcha..
Kemudian masukkan website blog kita..
Nanti dia akan check..

Buatlah dua, tiga kali untuk tengok ketepatan keputusan..

Sha buat 3 kali..
Dapat result yang sama..
A+

Keputusan Sha seperti dibawah..



10 comments:

  1. Wah A+..Sy dh try..dpt 93% kurng skett haha

    ReplyDelete
  2. tahniah.. ooo patut la ada refering link masa tgh tgk stats rupanya ada buat artikle mengenai bitcatcha ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Yup.. Saya buat sebab tertengok kat blog saudara..

      Delete
  3. aida da masuk website tu nak buat.
    tapi x jadik :(

    ReplyDelete
  4. kali kedua dapat 85..kali ketiga buat baru dapat 98

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »