Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, August 10, 2016

Jom Test Speed Server

Assalamualaikum...
Hye semua..

Sha terjumpa pasal test ini dekat blog Ahmad Hasif..
Boleh check kepantasan server kita..

Bukannya susah pun..
Pergi je ke website Bitcatcha..
Kemudian masukkan website blog kita..
Nanti dia akan check..

Buatlah dua, tiga kali untuk tengok ketepatan keputusan..

Sha buat 3 kali..
Dapat result yang sama..
A+

Keputusan Sha seperti dibawah..



10 comments:

  1. Wah A+..Sy dh try..dpt 93% kurng skett haha

    ReplyDelete
  2. tahniah.. ooo patut la ada refering link masa tgh tgk stats rupanya ada buat artikle mengenai bitcatcha ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Yup.. Saya buat sebab tertengok kat blog saudara..

      Delete
  3. aida da masuk website tu nak buat.
    tapi x jadik :(

    ReplyDelete
  4. kali kedua dapat 85..kali ketiga buat baru dapat 98

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI