Friday, August 12, 2016

Now You See Me (2013)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sorry ye kalau review ini ketinggalan..
Sebab baru berkesempatan nak tengok..
Memang filem yang ohsem giler..
Aksi, magik dan trick nya sangat mengagumkan..
Twist ending dia pun sangat ohsem..
Memang tak jangka pun dengan orang yang kelima tu..
The mastermind of all..
Dari mula cerita sampailah ending memang menakjubkan..
Suka watak Mark Rufallo..
4 orang ahli magik tu pun best..
Lepas ini bolehlah tengok yang kedua..




10 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »