Nescafe & Wonda Coffee - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, February 21, 2018

Nescafe & Wonda Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila sesekali dapat minum coffee, Sha pun memboronglah.. Sha dah kurang minum Coffee segera atau 3in1.. Nak kurangkan pengambilan gula dalam kehidupan seharian.. Sesekali dapat peluang, memang tak beragaklah Sha membeli.. Macam manalah nak kurangkan gula tu ye.. hehehe...

 
Review Sha untuk Smoovlatte, sedap tak pekat sangat rasa coffee dia.. Smooth je.. Untuk Smoovlatte Mocha pula rasa dia macam berkacang sedikit.. Sedap juga.. Hehehe..

 
Review Sha untuk Wonda Mochaccino, sedap.. Rasanya yang memikat memang buat Sha rasa nak beli lagi.. Wonda Kopi Susu pula seumpama minum kopi susu di kedai.. Nak lagi umpph!! Kena sejukkan dulu.. memang best..

21 comments:

  1. tak pernah cuba lagi nescafe wonda coffee ni, nanti boleh g cari la..

    ReplyDelete
  2. Ika tak minat kopi. Hehe. Tak tahu kenapa tak suka. Tapi kalau tak sedap takkan la ramai suka minum kan hee.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/postcard-from-blogger-anies.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. ada sesetengah orang memang tak suka kopi.. hehehe

      Delete
  3. nescafe and wonda bg sy dua2 best! minuman wajib beli bila nak drive jauh2. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree.. kalau drive jauh dua minuman ini memang feveret..

      Delete
  4. Cikyan suka rasa yg atas tu. Rasa dia best. Just nice la bila kena kat tekak. Rasa mcm nk repeat je lg. Ehhh tetiba je rasa nk cari esok. Melting tgk. Hihi

    ReplyDelete
  5. saya pun suka juga minum wonda coffee ni, memang sedap :D

    ReplyDelete
  6. kak sha coffee lovers jugak ke . hehe .nescafe smoothlatte tue sedap. pilihan ccl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. memang kesukaan sesangat kopi ini.. hehehe

      Delete
  7. Mama suka kopi tapi x berani nknminum nescafe. Masa minum mmg sedap to lepas Tu confirm sakit kepala

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. memang ada yang sakit kepala lepas minum nescafe.. tak semua orang serasi dengan nescafe nie..

      Delete
  8. Nescafe mocha pernah rasa, yg lain tk pernah..sedap minum sejuk2..

    ReplyDelete
  9. tak pernah try yg wonda..biasa minum nescafe je

    ReplyDelete
  10. yg nescafe tu pernh try sedap juga tp suka lg kopi wonda..tp yg dlm botol kopi susu ngan Mochaccino tk pernh try lg..wonda yg fav kopi tarik..nanti nk try yg botol tu plak la

    ReplyDelete
  11. suka wonda.. time ada sale yang coffee day tu, saya beli sampai 4 tin

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..