Koleksi Buku November 2018 #3 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, November 29, 2018

Koleksi Buku November 2018 #3

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dapat je gaji pada 22.11.2018, terus Sha bayar 13 buah buku yang ada dalam cart dekat Karangkraf Mall.. Ada untuk Sha, untuk Imani dan Amani dan juga untuk rakan blogger..

Sebab pembelian lebih RM100, dapatlah Sha free postage.. Kalau free postage ini, biasanya Karangkraf Mall guna KTMD.. Penghantaran tak adalah cepat dan tak juga lambat..

Buku selamat sampai pada 28.11.2018..

Buku-buku Imani..

Buku Sha dan Amani..

Hadiah untuk rakan blogger.. Harap sabar menunggu ye sebab tengah tunggu cenderahati lain tak sampai lagi..

17 comments:

  1. NAK NOVEL PERHITUNGAN TUUUUUU! hahahahaha. wahh torbaekk kak sha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... Insya Allah.. Doakan Kak Sha murah rezeki ye..

      Delete
  2. kak sha mmg suka bce buku seram eh...eh kak sha nk buku x?tapi BI la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Memang peminat novel seram..
      Wah!! Nak bagi akak buku ke?? Suka je..
      Kecil tapak tangan, rak buku akak sedia menerimanya.. kikiki..

      Delete
  3. apa tajuk tu? mak aku ada.......

    ReplyDelete
  4. wahhh banyakknya buku..bagus kak rajin membaca buku.ulat buku

    ReplyDelete
  5. Dah lama saya tak shopping kat karangkraf.. Aritue masa sales kat Shah Alam takde rezeki nak pegi ke situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak selalu beli online je Shikin.. Nak gi sales kat gudang tu tak berjaya dah.. Tambah komitment banyak skrg nie..

      Delete
  6. november ni Hana sibuk dating dengan Mr.STPM :P so koleksi buku Hana lebih kepada sejarah,kmk,sains sukan.... haihhh lah hahahah >_< apa2 pun nice collection kak Shaaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. nanti dah habis belajar, boleh buat collection lain pula..

      Delete
  7. seronok tengok kak sha shopping buku...doakan saya pun dimurahkan rezeki untuk beli mcm kak sha...skrg ni sibuk beli komik je..kekekeke

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..