Thursday, September 12, 2019

Popular Post Di Blog

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak sangka entry Suamiku Mr. Blind oleh DanishaRahmat tahun 2015 trending dua,3 minggu ini.. Semunya sebab novel itu diadaptasikan menjadi drama dan ditayangkan Unifi TV saluran HyppSensasi 116.. Sha pun dah tak berapa ingat jalan ceritanya.. Tapi drama tu memang tak tengoklah.. Mana ada Unifi TV.. hehehe.. Tak sangka trending post ini.. 

 Masuk carta popular post..

Pageview untuk Sehari

 Pageview untuk seminggu

Pageview untuk sebulan..

28 comments:

  1. Biasanya kalau diadaptasi ke drama mesti ramai yang Google tentang novel tu.

    ReplyDelete
  2. xperasan pula post akak tu tahun 2015, drama punya pasal..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. post lama tu.. Tiara tengok eh drama tu..

      Delete
    2. tak tengok la kak sha. unifi tv pun tak ada memang tak rajin la nak mencari..hehe

      Delete
  3. Tahniah kak.. kadang kala benda yg kita share gitu2 je tu pula yg trebding kan haha

    ReplyDelete
  4. Tahniah...akk pun takde unifi..huhu..

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH2. tu la igt nk cri jugak novel dia. mcm best je

    ReplyDelete
  6. Banyak drama tv yang diadaptasi daripada novel populer

    ReplyDelete
  7. Fuhhh naik sampai 2k terus sebab drama keluar. Tahniah kaksha!

    ReplyDelete
  8. dapat limpahan trafik tak disangka demikianlah kalau ada buat review buku atau novel tetiba di buat trafik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah.. tak sangka review buku boleh dapat trafik tinggi..

      Delete
  9. Tarikan drama tu.. Sama ekin punya blog banyak entri yg lama org tengok baca..

    ReplyDelete
  10. bagus ni...nak tulis pasal novel banyak banyaklah...hahaha

    ReplyDelete
  11. wahhh..entri lama paling popular ya hehe

    ReplyDelete
  12. Tak pernah tengok lagi citer ni. Now tgk tv3 je tu pun onmobile.

    ReplyDelete
  13. bla drama adaptasi msk tv habis semua org godek google cari sumber­čść

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »