Monday, December 2, 2019

Drama India | Typewriter (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha terjumpa sebenarnya drama ini dekat DramaNice.. Sebab 5 episod kan.. Gagahlah juga tengok.. kikiki.. Walhal drama seram ini.. Adoilah.. perasaan ingin tahu tu membuak-buak.. Gambar pun cantik je.. Ada sarikata bahasa Inggeris.. Kira okaylah kan untuk di tonton.. 

Bila dah tonton, rasa menyesallah pula.. Hahaha.. Scary okay.. Scary.. Tak tahulah yang mana satu hantu, yang mana satu orang betul.. Dahlah ganas hantunya.. Genggam tangan je dah boleh bunuh orang.. Huhuhu.. Tapi best.. Unik dan lain dari biasa.. Semuanya kerana seorang manusia yang boleh melakukan pembunuhan dengan cara yang luar biasa.. Plot twis dekat hujung cerita memang dah jangka dah.. Drama Netflix kan.. Orang jahat dia susah betul nak dihapuskan.. Hahaha.. Tapi nicelah drama dia.. Lain dari yang lain.. Hindi pula tu.. Ada campur bahasa Inggeris pertuturan dia.. 

Typewriter (2019)
Country: Indian
Status: Completed
Released: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery
Three young friends in Goa plan to search an old villa for ghosts, but when a new family, accompanied by their attractive daughter moves in, the home's buried past resurfaces in chilling ways and the amateur ghost hunters must spring...

13 comments:

  1. Mrs. A pernah tengok Kdrama Typewriter menarik juga ceritanya.
    Tak tahu pulak ada siri Typewriter Indian version

    ReplyDelete
  2. Macam menarik, nanti nak try usha :3

    ReplyDelete
  3. seram2 ni tak berani tengok kak oi, takat novel seram ok lagi... tapi kalau drama ke filem memang idok lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pun tertengok Dana oii.. macam best, tu yg gigih tengok sampai habis..

      Delete
  4. poster dia lawooo.. tapi takmaulah tengok, kita tak mampu nak layan horror drama, lagi-lagi kalau dari India.. sherammm

    ReplyDelete
  5. seram?? mmg sambil tengohk celah 5 jari kalau mcm ni

    ReplyDelete
  6. tak tengok laa sy kalau seram yak mat cam ni hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »