Saturday, December 7, 2019

Oreo Red Velvet

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli biskut ini sebab terpengaruh dengan warna pembukusan yang merah menawan dan harga promosi.. Hehehe.. Kebetulan pula ada tester yang diberi, dan bila rasa.. Eh.. sedap lah.. Terus Sha beli sebungkus.. Untuk tekak Sha memang sedaplah.. Berbaloilah kalau nak beli lagi.. Sesekali tukar flavor kan..

Cantikkan packaging dia.. Merah menawan..

Biskut red velvet yang sedap.. Cream dan bickut tu compliment each other..

10 comments:

  1. belum jumpa lagi. rasanya tuk buat kek pun ok je ni

    ReplyDelete
  2. Baru nampak Youtuber post video tentang biskut ni. Tp memandangkan saya ni bukan penggemar red velvet, tak merancang untuk beli pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha pun sekadar mencuba je.. sebab bungkusan dia merah mengancam.. hehehe..

      Delete
  3. dh cari ...tk jumpa2 lg.....ni sha beli ktner..aritu ada bc kt 7e & giant tp outlet terdekat umh tkde pn...nk kena tgk kt outlet lain la plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha beli dekat Giant Manjung.. Dekat pasaraya rumah nie pun tak ada jumpa lagi..

      Delete
  4. menarik betul ada oreo RV. ini yang nak cuba ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »