Sunday, December 1, 2019

Shopee | Shopping Hari Gaji

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gaji je terus bayar barang dalam shopping cart Shopee.. Memang dah pilih siap-siap dah sebelum gaji.. Ada je duit boleh terus bayar.. Alhamdulillah.. penghantaran pantas.. Harga jadi murahlah sikit pada Sha sebab ada diskaun RM4.54 untuk pembelian lebih RM80 dan free postage.. Berbaloilah pada Sha, tak payah nak bazir masa dan minyak.. Cari dekat apps telefon je, bayar dan tunggu barang sampai.. Kikiki..

Conflakes (500g) 2 kotak - RM18.00

Honey Gold Flakes (350g) 2 kotak - RM18.90

Nestle Fitnesse Cereal - Honey & Almond (390g) - RM12.90

Nestle Milo Activ-Go Whole Grain Cereal (10's x 36g x 2 Packs) - RM18.60

Nescafe Blend & Brew Mild - RM11.50

Maggi Hot Cup Goreng Cili Fiesta (1 pcs - RM1.80) - RM10.80

12 comments:

  1. wahhh sng skrg..
    click2 pastu tgu barang smpai kat umh.. hihi

    ReplyDelete
  2. Nestle Fitnesse Cereal ni sedap tak?

    ReplyDelete
  3. Haha. Senang zaman sekarang. Jimat masa tak payah gi supermarket

    ReplyDelete
  4. Siap list.tunggu gaji.Bayar.Yahooo barang pun selamat di terima.

    ReplyDelete
  5. salam sha. serious! memang dah bertahun ika tak singgah blog kawan2. harap sha masih ingat ika. jemput ke entry terbaru ika. baru update dan cuba hidupkan balik dunia blog yang dah bersarang. btw sha, ika pun suka shopping online ni. terutama beli barang rumah. memang jimat masa dan kos.

    https://cartiecacloset.blogspot.com/2019/12/resipi-cheesy-buttermilk-prawn.html

    ReplyDelete
  6. ahaha same to JM..suka gak beli kat shopee ni..sbb harga lagi murah dari kedai..beli home perfume..x yah penat bwk kereta cari parking bagai

    ReplyDelete
  7. wahhh byk nya... mcm x sabar nk sambut (sahur) ramadan ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »