Monday, December 9, 2019

Munchy's Lexus: Vanilla Cream

Assalualaikum..
Hye semua..

Biskut coklat masin dengan krim vanila.. Memang unik.. Sebungkus besar ini RM3.99 je Sha beli.. Tengah promosi.. Kalau tak harganya RM4 lebih.. Dalam 1 pek besar ini ada 10 pek kecil.. Memang ada rasa masin ye pada biskut tu tapi tak ketara dan mengganggu pun.. Malah sedap je pada tekak Sha.. Memang rasa yang unik dan membuka selera.. Selamat mencuba.. 

Pek kecil..

Ada 2 keping biskut dalam dia..

Inilah rupanya.. Biskut coklat masin dengan krim vanila..

14 comments:

  1. Lexus ni mmg sedap kan Sha... X muak makan..

    ReplyDelete
  2. Asyik tengok iklan tv je, area sini belom jumpa lagi. Huhuhu

    ReplyDelete
  3. brand ni mmg sedap2 biskut dia, selalu ckp kat kwn, tak mampu guna kereta lexus, makan biskut lexus boleh lah juga 😜😜

    ReplyDelete
  4. Ahhh sedapnya lexus!! paling best bila makan sorang2 dalam bilik hehehe kena pulak time hujan2 sambil tengok K-drama >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best.. tahu-tahu dah habis sebungkus.. hehehe

      Delete
  5. comelnyaaa macam oreo! tak try lagi yang ni. okay lepasni nak cari kat speedmart hehe
    https://akubebelkobaca.blogspot.com/2019/11/aku-tak-konsisten.html

    ReplyDelete
  6. dana dah try yang dalam nya coklat, yang dalam nya vanila ni tak pernah try lagi... tapi mmg betul rasa masin tu mmg menarik

    ReplyDelete
  7. mcm2 perisa dh skarang ye..tp akak kalo bli yg perisa peanut je

    ReplyDelete
  8. sedap biskut munchys ni, sha.
    pe pun perisa, memang sedap.
    mengenyangkan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »