Thursday, December 12, 2019

Rezza Brand: Bubur Nasi Citarasa Rendang

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bubur nasi segra perisa rendang.. Bukan Sha beli tapi kawan pejabat beli dan bagi kami sorang satu untuk rasa.. Dia beli 5 cup.. Sebenarnya dia tak pandai makan rendang dan dia tak perasan bubur nasi tu rasa rendang.. Tu yang dia bagi kami.. Hehehe.. Sha pertama kali dengar brand ini.. Terus search dekat google.. 

Harganya RM2.90.. Okaylah kan..

Ini rupa dalam dia..

Ada serbuk rendang dan minyak pedas.. Masukkan air dalam 150ml lepas tu kacau.. Dah boleh makan.. Sedaplah juga.. Sha makan dengan sambal ikan bilis.. Lagi terangkatlah.. Air tu Sha bubuh lebih, baru puas makan.. hehehe..

Bubur nasi pelbagai perisa..

8 comments:

  1. Saya pun pertama kali dengar tentang jenama ni.

    ReplyDelete
  2. belum pernah cuba try test rasa lagi.

    ReplyDelete
  3. eh ada ye sha, boleh lah cari nanti :)

    ReplyDelete
  4. Wahh bubur nasi pun dh ada yg segera ye..

    ReplyDelete
  5. Rezeki tu Kak Sha, kawan bagi coz tak perasan hihihi. Dapat merasa new brand dan Syaza pun pertama kali dengar nama brand ni dari Kak Sha.. Macam sedap je tu rasa rendang :)

    ReplyDelete
  6. ingat ada gambar yang dah dibancuh dengan air panas... dulu-dulu rajin la beli bubur segera ni, sekarang dah tak berapa rajin, sebab takde yang nk makan sangat

    ReplyDelete
  7. ammi pun 1st time tgk brand ni.. terus google and tgk owner dia pun Muslim. Pasni bolehlah try

    ReplyDelete
  8. Waaa man nak dapatkan ni.. nak try la

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »