Shoplinks.Asia

Friday, April 27, 2012

Jalan-jalan Blog Walking lagi...

Assalamualaikum....

Selamat pagi kengkawan semua... kasih jalan-jalan BW lagi... kali ini kasih jalan-jalan untuk segmen En.Naser dan kasih sewonok... hehehe... sebab kebanyakkannya sangat mudah untuk di follow dan senang untuk kasih tinggalkan komen... xde word verification.. dan dalam masa 15 minit kasih dah berjaya settlekan 2 group... hohohoho... sukses...

Nak gi breakfast dulu... jap lagi sambung lagi...

Hohoho... kasih dah berjaya BW semua blog yang tersenarai... cuma tu lah, kasih minta maaflah kalo ade yg kasih x follow or x komen.. coz kasih raser susah sebab kena buh word verification tu... Ampun... jgn lahar kasih tau... just my 2cent... kalo tanpa word verification, follow n komen akan jd lebih mudah n cepat... hehehe...thanks pada sume yg dah singgah n tinggal jejak kat blog kasih ni... sangat-sangat menghargai... time kasih gak kat En. Naser yang wat segmen... berjaya kasih menambah follower... hehehe...

GUMBIRA SANGAT!!!!!

7 comments:

  1. sy pun tengah berusaha BW utk segmen EN. Naser gak... :)

    ReplyDelete
  2. kasih,tq bw ke blog saya..dari segmen NasZ. :) Salam Perkenalan

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  3. Thanks Fienazzuki and aquagugurl..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI