Saturday, June 9, 2012

Kenangan.. 28.5.2012

Peristiwa Kesesakan lalu lintas yang sangat teruk aku alami sepanjang sejarah aku memandu... (Macam dah laam giler jer... )

Pagi tu dahlah xmampu nak buka mata dengan semangat... Kepenatan semalam pun masih x hilang lagi... Bayangkanlah malamnya dekat kul 1 kot baru aku tdo.. settlekan apa2 yang patut... yellah khamis nak balik kg lagi.. so baju2 kena basuh siap2 nak pastikan kering dan belipat semula...

Bangun awal nie.. semangat nak gi Kursus la kononya... Gerak dari PSAS kul 6.15pagi... Sampai kat Lebuhraya Utara Selatan Arah Rawang dalam kul 7 pagi terus stuck... pergh mmg tension r... maser tu r raser nak terkucil... nak terberak... lapar... serious stuck dalam jem yang x gerak langsung... siap ade owg kuar dari kenderaan dan bersantai-santai kat divider jalan... bayangkan...

Pastu dalam tension menanti tetibe ade satu mamat nie kuar dari kereta dengan kelam kabut dan terus gi kat semak... hahaha... ce teka die buat ape???? kalo xle teka, mmg kesian r... tu lelaki kalo pompuan mau lg teruk jem tu... hehehehe....

Kat bawah nie gambar yang sempat den tangkap untuk tatapan... bayangkan r kul 10 pg baru sampey kat Perpustakaan Negara Malaysia untuk Kursus...


Pengalaman... pengalaman....

*Pssstt... nie link untuk tau cite selanjutnya mengenai eksiden tu ... KLIK SINI..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »